10 Eylül 2009 Perşembe

Sele önlem



Ali Samiyende Besiktas ile Galatasaray arasinda oynanacak derbi macinda olasi kötü hava sartlari göz önünde bulundurarak misafir takim taraftarlarina yagmurluk dagitma karari almis gs yönetimi.


GS demiski: 12 Eylül Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada ''Tribünün üstünü kapatma çalışmaları kulübümüz tarafından sürdürülmektedir. Tüm gayretlere rağmen Galatasaray-Beşiktaş karşılaşmasına, eski açık misafir tribün kısmının kapatılması çalışmaları sonlandırılamamıştır. Bu maçı misafir tribününde takip edecek Beşiktaşlı dostlarımıza, hem bu maçın hatırası olarak, hem de olumsuz hava koşullarından etkilenmemelerini sağlamak amacıyla, tribün girişi sırasında Besiktasli dostlarimiza kapüşonlu yağmurluk dağıtımı yapılacaktır.
Buna kargalar gülerken sen yagmurluk dagita dur.Forzada birisi "bir yerde sari kirmizi renk varsa orda art niyet vardir" demis böyle düsünmemesi icin hicbir engel yok olanlari görünce.


Alys. stadinin tarhi havasini bozdugunu savunanlardanim o muhabete girmeye gerek yok simdi yeni stad yapil(mi)yorken ali samiyende acik bilineni kapatmak mantigi nedir onuda anlamis degilim ama neyse, adnan bolat yönetimi bunlarlada kalmiyor birde aha böyle kepaze bir olaya imza atarak komik aciklamalar yapiyor tezgah mali mor yagmurluk dagitmak bos isler kimseye giydiremezsin bolat efendi orasi belli, yeri gelir siyah beyaz olur yeri gelir sarilacivertyesilbeyazkirmizimavituruncu olur.Iki diregi dikemeyenlere mac günü gereken okkali cevap üstü acik tribünlerden verilir.Sarf edilen gayretten ötürü sükranlarimizi sunariz.

saygilarimla...

1 yorum:

  1. Yahu şu yapılan çatının haline bak bu kadar 2.sınıf derme çatma bi çatı olsa nolur olmasa nolur. Hatta olmaması daha iyi en azından üstüne yıkılma ihtimali yok :))

    YanıtlaSil